Start 1.8 Metre HDMI Kablo

Yorum Yap / Yorumları Oku
Start 1.8 Metre HDMI Kablo
Yorum Yap / Yorumları Oku
%10
211,90 TL
235,44 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
* 55,89 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
Start 1.8 Metre HDMI Kablo
Liste Fiyatı
6,00 USD + KDV
Havale indirimi
205,54 TL (%3,00 havale indirimi)
Dikkat Sınırlı stok
Stok Sorunuz
Teklif İsteyin
Teklif verebilmemiz için aşağıdaki alanları dikkatlice dolduralım.
*
*
*
*
Hizmetler
*
Tesise Ait Bilgiler
Biz Sizi Arayalım

www.elektroniksatis.com müşteri hizmetlerinin sizlere ulaşmasını istermisiniz?


Lütfen bilgilerinizi doldurun ve gönderin çalışma saatleri içerisinde olmak kaydı ile en kısa zamanda müşteri temsilcimiz sizlere telefon ile ulaşacaktır.

 

*
*
border-image-source: initial; border-image-slice: initial; border-image-width: initial; border-image-outset: initial; border-image-repeat: initial; outline: 0px; font-size: 12pt; margin: 0px; padding: 0px;">Start 1.8 Metre HDMI Kablo.
 
Start 1.8 Metre HDMI Kablo. HDMI kabloları yüksek kalitede ses ve görüntü aktarımı yapabilen kablolardır. Bu kablolar sayesinde HDMI çıkışı olan her cihazdan HDMI kablosu ile veri aktarımı yapılabilir. Örneğin oyun konsolları televizyonlara HDMI kablosu ile bağlanır ve televizyona yüksek kalitede ses ve görüntü aktarımı sağlanır. HDMI kablo görüntü ve sesi HD yapmaz. Özellikle televizyonların uydu alıcıları ve dijital platformların kendi kutuları HDMI çıkışı sunarlar. Ancak bu görüntü ve sesi HD yapmaz. HD kalitesinde görüntü ve ses alabilmek için yayının HD olması gerekmektedir. Siyah renği mevcuttur. Start 1.8 Metre HDMI Kablosu'nu internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sosyal Medya

PEAVEY
Start 1.8 Metre HDMI Kablo Start 1.8 Metre HDMI Kablo,Start 1.8 Metre HDMI Kablo. Start 1.8 Metre HDMI Kablo. ürününü sitemizden 235,44 TL ye Kredi Kartına 6 ay vade farksız ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Start 1.8 Metre HDMI Kablo
Start 1.8 Metre HDMI Kablo

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.