Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White

Yorum Yap / Yorumları Oku
Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White
Yorum Yap / Yorumları Oku
%40
383,04 TL
638,40 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
* 67,67 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
Ledorlight 60 cm Dikey Warm White
Garanti Süresi
24 Ay
Liste Fiyatı
16,00 USD + KDV
Havale indirimi
371,55 TL (%3,00 havale indirimi)
Kargo Bedava
Stoktan Teslim
Teklif İsteyin
Teklif verebilmemiz için aşağıdaki alanları dikkatlice dolduralım.
*
*
*
*
Hizmetler
*
Tesise Ait Bilgiler
Biz Sizi Arayalım

www.elektroniksatis.com müşteri hizmetlerinin sizlere ulaşmasını istermisiniz?


Lütfen bilgilerinizi doldurun ve gönderin çalışma saatleri içerisinde olmak kaydı ile en kısa zamanda müşteri temsilcimiz sizlere telefon ile ulaşacaktır.

 

*
*

Ledorlight LED Floresan 9 WATT 60CM Dikey Led Floresan Gün Işığı.Led floresanlar çalışırken ısı yaymazlar. 60-90-120-150 cm standart boylarda ve standart T5,T8,T10 soket yapısında üretilmektedir. Led floresan lambalar güçlü elektronik yapıları ile 85-240V AC 50 Hz şebekelerde hiçbir ilave cihaza gerek duymadan direk çalışabilirler. Büyük ve küçük gerilim dalgalarından etkilenmezler.Led floresan lambaları, kamera ve fotoğraf makinelerinde gazlı floresanların çekimler sırasında neden olduğu, titreşim ve bozulmayı ortadan kaldırır. Led floresanlar ile tasarruf ederken istediğiniz etkili ışığa kavuşabilirsiniz.
 

"LAMBA BAŞINA 5 MİLİGRAM CİVA BULUNUYOR"

Kompakt floresan lambalarda, lamba başına ortalama 5 miligrama kadar civa kullanımına izin verildiğine işaret eden Öztürk, civa buharının solunum yolu veya deriden geçişle insan vücuduna nüfuz etmesi sonucunda alzaymır, genel immün sistem problemleri, böbrek fonksiyon bozuklukları gibi birçok sağlık sorununa neden olduğunu anlattı. Öztürk, "Bu nedenle floresan lambalar ve tasarruflu ampullerin kullanım ömrünü tamamladıklarında evlerde ve ofislerde bekletilmemesi, taşınması esnasında kırılmaması için gerekli önlemlerin alınması ve 50 kilogram altındaki miktarlardaki lambalar tüketici tarafından en yakın Atık Getirme Merkezlerine bırakılması gerekir." dedi.

Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların (AEEE) Kontrolü Yönetmeliği kapsamında yer alan floresan atıklarının, geri dönüşüm ve geri kazanım hedefleri doğrultusunda, çevre lisanslı tesislerde işleme tabi tutulması gerektiğini vurgulayan Öztürk, bu lambaların kırıcılarda kırılıp, içlerindeki civanın aktif karbon filtre ile çekildiğini anlattı.

SON 8 YILDA 2 BİN 366 TON ATIK FLORESAN İŞLEME ALINDI

Öztürk, floresanların işlendiği geri kazanım ya da bertarafının yapıldığı lisanslı 46 tesis bulunduğunu dile getirerek, "Ayrıca floresanlar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerince onaylanan 25 adet Atık Getirme Merkezinde biriktirilmektedir. 2009-2017 yılları arasında Bakanlığımız Atık Yönetimi Uygulamasına beyan edilen atık floresan miktarı 2 bin 366 tondur." bilgisini verdi.
 


   IŞIK RENGİ
2700-3000K Warm White



    u LAMBA KARŞILIĞI
                  




Marka ve Model : Ledorlight 9 WATT Led Floresan
Led Tipi : SMD Led
Led Sayısı : 144 Adet
Voltage : 85-240 VAC 50 Hz
Power : 9 Watt
Soket : G13 Soket
Soket Tipi : Vertical(Dikey)
CCT Işık : 2700-3000K
Işık Rengi : Warm White (Gün Işığı)
Uzunluk : 600 mm
Ambalajlı Ağırlık : 234 gram
Net Ağırlık : 200 gram
Çap Ø : 2.5 Ø
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sosyal Medya

PEAVEY
Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White,Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White. Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White. ürününü sitemizden 638,40 TL ye Kredi Kartına 6 ay vade farksız ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Ledorlight 60 cm Dikey Warm White
Ledorlight LED Floresan 9W 60 cm Dikey Warm White

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.