WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

Yorum Yap / Yorumları Oku
WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası
Yorum Yap / Yorumları Oku
%45
17.697,24 TL
32.176,80 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
* 3.126,51 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
Pilot 2000 DMX Işık Masası
Garanti Süresi
24 Ay
Liste Fiyatı
820,00 USD + KDV
Havale indirimi
17.166,32 TL (%3,00 havale indirimi)
Aynı gün kargo teslim
Stoktan Teslim
Teklif İsteyin
Teklif verebilmemiz için aşağıdaki alanları dikkatlice dolduralım.
*
*
*
*
Hizmetler
*
Tesise Ait Bilgiler
Biz Sizi Arayalım

www.elektroniksatis.com müşteri hizmetlerinin sizlere ulaşmasını istermisiniz?


Lütfen bilgilerinizi doldurun ve gönderin çalışma saatleri içerisinde olmak kaydı ile en kısa zamanda müşteri temsilcimiz sizlere telefon ile ulaşacaktır.

 

*
*

WSLightings

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

Dünya Çapında En Çok Satan Işık Konsolu.

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası. Dünya çapında en çok satan ışık konsolu olan Pilot 2000, sahne ışıklarını hızlı ve kolay programlama ve oynatma için tasarlanmıştır. 512 DMX kanal toplam 36 kanalın her biri maksimum (baş fikstür, tarayıcılar, renk değiştirici, vb) kontrollerinizi yapabilirsiniz. Kültür merkezleri, canlı performanslarda, konserlerde, tiyatrolarda, televizyon stüdyolarında, festivallerde, dikolarda, eğlence mekanlarında, açık ve kapalı alanlarda düzenlenen eğlencelerde ve bunun gibi birçok yerde kullanabilirsiniz. Pilot 2000, CE normlarına uygun olarak üretilmiştir.

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası


Profesyonel ve Ergonomik Tasarım.

WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası. Toplam 512 DMX kanalı için maksimum 36 kanala sahip, 20 akıllı ünitesi (hareketli baş fikstürleri, tarayıcılar, renk değiştiriciler, dimmerler, vb.) kontrol edebilen evrensel bir DMX kontrol cihazıdır. Pilot 2000, kurulumu veya kullanışlı masaüstünü kullanmayı sağlayan 4 birim raf modülüne monte edilmiştir. Pilot 2000, konserlerden tiyatrolara, kulüplerden televizyon stüdyolarına, küçükten büyüleyici olaylara kadar pek çok uygulamaya uygun çok yönlü bir denetleyicidir. Kontrolü Joystick'le yapabilirsiniz.


WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

Işık Festivalini Keşfedeceksiniz.

36 kanalın her biri, en fazla 40 birim için DMX kontrolü yapar. Arka aydınlatmalı büyük bir ekran sayesinde çıkış parametrelerinin sürekli izlenebilir. Kaydırma işlevini kullanarak, operatörler bir seferde 6 kanalın bloklarını kontrol edebilir. Yerleşik kitaplıklar sayesinde, isteğe göre fader’lara işlevler atamak mümkündür. Fiziksel ve mantıksal kanallar bağımsızdır.  Otomatik fikstürlere ayrılmış bölüm (tarayıcılar ve hareketli kafa üniteleri), bir çift koordinat sistemine sahiptir. Bu, mükemmel fikstür konumlandırmayı garantiler.

Sahneyi Siz Kontrol Edin.

Pilot 2000, standart 19 "raf montaj birimi (5 adet), ancak şasinin şekli sayesinde masa üstü konsol olarak da kullanılabilir. Verileri ve anıları PC'ye depolamak mümkündür. WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası ile sahne ışıklarınızı istediğiniz gibi tasarlayıp kontrol edebileceksiniz. Pilot2010, size hayalinizdeki sahneleri sunma imkanı veriyor. Sahnelerinizi ışık festivaline dönüştürün. WSLightings WSL-PILOT2000 DMX Işık Mikseri cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 


Marka ve Model : Pilot 2000 DMX Işık Masası
DMX Kanal : 40 DMX Kanal
Chases : 40 Chase
LCD Ekran : Var
Güç Girişi : DC 12V, 2 A max.
DMX Giriş : 3 Pin XLR Erkek
DMX Çıkış : 3 Pin XLR Dişi
Sinyal : 5 Pin Standart interface
Ses Giriş : Dahili mikrofon veya Line ile
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sosyal Medya

PEAVEY
WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası,WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz. ürününü sitemizden 32.176,80 TL ye Kredi Kartına 6 ay vade farksız ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Pilot 2000 DMX Işık Masası
WSLightings Pilot 2000 DMX Işık Masası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.