Behringer Europower PMP500 Power Mikser

Yorum Yap / Yorumları Oku
Behringer Europower PMP500 Power Mikser
Yorum Yap / Yorumları Oku
%45
16.402,32 TL
29.822,40 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
* 2.897,74 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
Behringer PMP500
EAN-13
0713757159418
Garanti Süresi
24 Ay
Liste Fiyatı
760,00 USD + KDV
Havale indirimi
15.582,20 TL (%5,00 havale indirimi)
Stok Sorunuz
Teklif İsteyin
Teklif verebilmemiz için aşağıdaki alanları dikkatlice dolduralım.
*
*
*
*
Hizmetler
*
Tesise Ait Bilgiler
Biz Sizi Arayalım

www.elektroniksatis.com müşteri hizmetlerinin sizlere ulaşmasını istermisiniz?


Lütfen bilgilerinizi doldurun ve gönderin çalışma saatleri içerisinde olmak kaydı ile en kısa zamanda müşteri temsilcimiz sizlere telefon ile ulaşacaktır.

 

*
*

Behringer Europower PMP500 Power MikserBehringer Europower PMP500 Power Mikser 

Behringer Europower PMP500 Power Mikser

 

Behringer Europower PMP500 Power Mikser. İnanılmaz güç-ağırlık oranını korurken muhteşem, muazzam gücü (2 x 250 Watts, stereo veya çift mono olarak seçilebilir) içerir. Bu mikserler yüksek verimlilikte Class-D teknolojisi ve ağırlığı ve ısıyı önemli ölçüde azaltan son teknoloji switch-mode güç kaynağı kullanmaktadır.

12 kanallı PMP500, 6 ayrı yüksek kaliteli mikrofon preamp, 1 adet "knob" kompresör, 4 stereo kanal, ayrıca 2 ek stereo giriş ve 1/8 " çok yönlülük için maksimum Aux girişi bulunmaktadır. Bu olağanüstü özellik setini tamamlamak için, studio-class reverbler, gecikmeler, pitch shifter ve çiftli çoklu efektler de dahil olmak üzere 32 harika kayıt ile bir KLARK TEKNIK 24-bit Multi-FX işlemci ekledik adreslenebilir parametreler vardır. 

Hafif PMP500 (14 lbs / 6.3 kg), kullanımı kolay 5 kanallı, 500 Watt gücünde karıştırıcıyı çağırıyor. PMP500, iş için en verimli ve uygun fiyatlı güç mikseri olup, saf bir analog karıştırıcı veya saf güç amplifikatörü olarak da kullanılabilir.

Behringer EUROPOWER PMP500  "one-knob" kompresörler, KLARK TEKNIK 24-bit Multi-FX işlemci, ULM Kablosuz Mikrofon bağlantısı ve stereo 7-band grafik EQ ile FBQ Geri Besleme Algılama Sistemimiz ile yüksek kaliteli mikrofon preamp'ları ile her türlü kamusal performansa olağanüstü ses kalitesi sunmaya devam etmiştir.

 

Behringer EUROPOWER PMP500 Power Mikser


D Sınıfı Amplifikatör, Hepsi Bir Arada Çözüm.

 

Behringer Europower PMP500 Power Mikser. ULTRALINK ULM Serisi kablosuz mikrofon sistemimizin dahili, özel bağlantısı ile kablosuz olarak hazır olunuz (ayrıca siperiş edilmek üzere). Kablosuz, kablolar çalıştırmanıza gerek kalmadan maksimum özgürlük ve hareketlilik sağlar.

En yüksek kalitedeki ses, ULM'nin dijital, lisanssız 2,4 GHz frekans spektrumuyla sağlanmaktadır. ULM kablosuz sistemi, profesyonel kalitede ses ile basit kurulum ve kutudan çıkarılan efsanevi ses performansı için sezgisel bir arayüz bir araya getiriyor. ULM "dongle" alıcısını takın ve anında olağanüstü bir kablosuz mikrofon sistemine sahip olursunuz. Kablolarından sizi kurtarmak, sahneye kendi adımınızı atmanın kolay yoludur.  

Akıllı telefonunuzdan, mp3 çalarınızdan veya tabletinizden harici stereo sinyalleri almak için uygun 1/8 "TRS konnektörünü kullanın. Bu mikserler üzerindeki güç kaynakları standart 1/4" TS çeşittir. Duyurular yapmak için FX'i uzaktan etkinleştirebileceğiniz / devre dışı bırakabilmeniz için bir ayak pedalı girişi bile sağladık. Ve bir ara vermeye hazır olduğunuzda, Bekleme anahtarı tüm mikrofon kanallarını siler; ancak arka plan müziğinizin partiyi sürdürebilmesini sağlar. 

Behringer Europower PMP500 Power Mikser cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 


 

Marka ve Model : Behringer EUROPOWER PMP500
Mikrofon Giriş : 6 Kanal
Stereo Kanal : 4 Stereo Kanal
AUX : 2 AUX
Anfi Gücü : 2 x 250 Watt
Fantom Güç : +48 V
Mono Kanal EQ : 3-band
Stereo Grafik EQ : 7 band
USB : USB Mikrofon Dijital Wireless
Subgroups : Subgroups Yok
Boyutu : 122 x 390 x 425 mm
Ağırlık : 6.3 kg
Mükemmel Fiyat Kaliteli Hizmet
Bü ürünü Behringer EUROLİVE B215XL pasif hoparlör birlikte aldım. Ürünü almadan önce ürün hakkında merak ettiğim her şeyi firma yetkilileri ayrıntılı olarak açıkladılar. Fiyat olarak daha uygununu bulamadım. Hızlı Kargo ve 24 saat dolmadan teslimat yapıldı.Ürünün kullanımı konusunda firma yetkilileri yardımcı oldular. Teşekkürler elektroniksatis.com
Y... T... | 16/02/2016
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sosyal Medya

PEAVEY
Behringer Europower PMP500 Power Mikser Behringer Europower PMP500 Power Mikser,Behringer Europower PMP500 Power Mikser Ürününü elektroniksatis.com dan taksit ve ücretsiz kargo seçeneği ile satın alabilirsiniz. ürününü sitemizden 29.822,40 TL ye Kredi Kartına 6 ay vade farksız ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. Behringer PMP500
Behringer Europower PMP500 Power Mikser

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.