BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

Yorum Yap / Yorumları Oku
BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal
Yorum Yap / Yorumları Oku
%5
19.198,17 TL
20.208,60 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
* 5.063,52 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Marka
Stok Kodu
BeatBuddy Singular Sound
EAN-13
0868361000004
Liste Fiyatı
515,00 USD + KDV
Havale indirimi
18.622,22 TL (%3,00 havale indirimi)
Stok Sorunuz
Teklif İsteyin
Teklif verebilmemiz için aşağıdaki alanları dikkatlice dolduralım.
*
*
*
*
Hizmetler
*
Tesise Ait Bilgiler
Biz Sizi Arayalım

www.elektroniksatis.com müşteri hizmetlerinin sizlere ulaşmasını istermisiniz?


Lütfen bilgilerinizi doldurun ve gönderin çalışma saatleri içerisinde olmak kaydı ile en kısa zamanda müşteri temsilcimiz sizlere telefon ile ulaşacaktır.

 

*
*

BeatBuddy 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

 

BeatBuddy Son 10 Yılın En Çok Ödül Alan Müzik Aletidir.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı. Son on yılın en çok ödül alan müzik aletidir. 10+ Eşsiz davul seti,  değiştirilebilir 200 adet şarkı, 10 farklı davul kitleri, farklı stil ve eklentileriyle müzik altyapınız için mükemmel bir cihazdır. Müzikleriniz için intro kayıtlarınızı da yapabilirsiniz. Stereo giriş, stereo çıkış , kulaklık çıkışı, mini USB ve dahili Max 32GB hafıza kartı girişi bulunmaktadır. Müsizyenler artık yanınızda bir sürü cihaz ekipman taşıma derdiniz bu cihazla bitiyor. Bu cihazla altyapınızda gereken tüm müzik aletlerini kayıt ortamında kayıtlarınızı yapabilir ve tek başınıza bir orkestra olabilirsiniz.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal


Ritmin Tam Kontrolünü Yapabilirsiniz..

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

 

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı. Ritmin tam kontrolü yapabilirsiniz. Hiçbir programlama gerektirmez. 3 milyon şarkı üzerinde ekleme yapabilirsiniz. BeatBuddy tam canlı kontrol ile vurgu hit, dolguları, geçişler ve outros eklemenize izin verir. BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı internet satış sitemizde özel fiyatlarla artık Türkiye'de. BeatBuddy, performans gösterilerinizi canlı olarak sergilerken vuruş üzerinde tam kontrol sağlayan bir pedaldır.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

 

Sizinle Birlikte Hareket Eden Profesyonel Davulcu Gibidir.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı. Dolayısıyla enstrümanınızı çalarken, davul üzerinde de kontrole sahip olursunuz. Davul kalıplarını duyduğunuzda ve canlı kontrol etmeye başladığınızda, gerçekten sizinle birlikte hareket eden profesyonel davulcu gibidir. BeatBuddy'inizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Ayrı iki performans tam olarak aynı değildir ve kontroller daha kolay olamazdı. Canlı elle gitar kontrolü yapabilirsiniz. Gitar, piyano, armonika veya herhangi bir elektrikli veya akustik enstrüman ile kullabilirsiniz. Beatbuddy kullanırken sanki aklınızı okuyan bir davulcu varmış gibi hissedersiniz.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

 

Beatbuddy Bazı Davulculara Göre Daha Profesyonel Ses Çıkartıyor.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı. Bass müzisyen dergisininde dediği gibi " Beatbuddy bazı davulculara göre daha profesyonel ses çıkartıyor”. Her gitaristin yanında olması gereken inanılmaz bir müzik aletidir. Stüdyo (PC / Mac), kendi dosyalarınızı veya topluluğumuz tarafından paylaşılan eserleri kullanarak yeni şarkılar oluşturmayı kolaylaştırır. Şarkın için doğru ritmi bulamıyor musun? Başkalarının yarattığı davul modellerini kolayca yeniden düzenleyin. Türleri, tarzı, enerji seviyesini veya başka herhangi bir anahtar kelimeyi daraltarak ritmi arayın, binlerce sonuç görürsünüz. BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz.

 

BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal




BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal
Marka ve Model : BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedalı
CPU : ARM Cortex-A8 @ 600 MHz
RAM : 1 Gigabit DR2-800 @ 600 MHz
Giriş Empedansı : > 1Meg ohms
Çıkış Empedansı : ~26 ohms
Amplifikasyon : 0 db
Çıkış Sürücüsü : Up to 300 mA
SD Kart Kapasitesi : Max 32GB
Boyutları : 3.7x6.2x2.5 inch
Ağırlık : 1.1 ıbs
Mükemmel Performans!
Pazartesi sipariş verdim, ertesi gün elimdeydi. Hızlı gönderi için teşekkürler. Cihaz güzel bir cihaz ancak alacak arkadaşların bilgisi olsun. Eğer Midi ritim yazmayı bilmiyorsanız cihaz sizi zorlayabilir. İçindeki ritimlerle bir yere kadar gidebilirsiniz. Türk ritimleri yok haliyle. Biraz kurcalamak ve üstüne düşmek lazım. Bunu başardıktan sonra olmazsa olmazınız oluyor bu cihaz.
Ç... G... | 23/07/2015
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sosyal Medya

PEAVEY
BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal,BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal cihazını internet satış sitemizden satın alabilirsiniz. ürününü sitemizden 20.208,60 TL ye Kredi Kartına 6 ay vade farksız ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. BeatBuddy Singular Sound
BeatBuddy Singular Sound Efekt Pedal

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.