AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık

Yorum Yap / Yorumları Oku
AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık
Yorum Yap / Yorumları Oku
%25
2.795,85 TL
3.727,80 TL
Fiyatlara KDV dahildir.
* 737,41 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Marka
AKG
Stok Kodu
AKG K92
EAN-13
0885038038795
Garanti Süresi
24 Ay
Liste Fiyatı
95,00 USD + KDV
Havale indirimi
2.711,97 TL (%3,00 havale indirimi)
Kargo Bedava
Stoktan Teslim
Teklif İsteyin
Teklif verebilmemiz için aşağıdaki alanları dikkatlice dolduralım.
*
*
*
*
Hizmetler
*
Tesise Ait Bilgiler
Biz Sizi Arayalım

www.elektroniksatis.com müşteri hizmetlerinin sizlere ulaşmasını istermisiniz?


Lütfen bilgilerinizi doldurun ve gönderin çalışma saatleri içerisinde olmak kaydı ile en kısa zamanda müşteri temsilcimiz sizlere telefon ile ulaşacaktır.

 

*
*
AKG K92 Stereo Stüdyo KulaklıkAKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık
AKG stereo stüdyo kulaklıklar ile her ayrıntıyı duyduğunuzdan emin olabilirsiniz.

 

Profesyonel sınıf sürücüler, en ince incelikteki nüansları bile ortaya çıkarır. Stüdyodan ayrılmadan önce sesle ilgili sorunları açığa çıkarmak için doğru bir çözüme ihtiyacınız vardır. Kulaklıklarımız, davul ve bas gitarda genişletilmiş düşük frekanslı yanıt verir. Kulaklıkların, sürücüleri güçlü, yüksek hassasiyet ve her ayrıntıyı ortaya çıkaran genişletilmiş bir frekans tepkisi sunar. Ayrıca, profesyonel stüdyo ekipmanlarından taşınabilir müzik çalara kadar geniş bir müzik aletleri yelpazesiyle uyumluluk içinde olup düşük empedanslı bir tasarıma sahiptir. Akg Mühendisleri bu kulaklık için her bir bileşeni optimize etmek için kapsamlı bir çalışma yapmışlardır.

 

Kapalı Dizayn ile sesin içinde kaybolun.

 

Yaptığınız işe en iyi şekilde odaklanmanız ve performans göstermeniz gerekir. Kulaklıkların kapalı arka tasarımı ses sızıntısını ortadan kaldırır ve yalnızca kulaklarınıza ses iletir. Davulcunun çıkardığı yıpranmış sesleri duymazsınız. Mikrofon kulaklıklarınızdaki tınlama sesini almaz. Bu olağanüstü seviyedeki ses yalıtımı, kulaklık ile kafa bandına bağlanan menteşe arasına oturan yeni bir akustik bölmeden kaynaklanmaktadır. Yenilikçi tasarımımız başınızı herhangi bir yönde hareket ettirme özgürlüğü sunar. Akg kulaklıklarla, nerede olursanız olun, çalışmalarınızda keyfini çıkaracaksınız.

 

 

Herkese uyan stil konforlu dinlemenin zevkini çıkarın.

 

Kusursuz kayıt yapmak için bazen aynı parçayı saatlerce tekrarlamak gerekir. Bu da konforun gerçekten önemli olduğu zamnlardan biridir. Otomatik olarak herkesin kafasına uyumlu, benzersiz kendini ayarlayan kafa bandı tasarladık. Açıkta bulunan kafa bandı tasarımı, sürücü boyutundan ödün vermeden kulaklıklarι rahatça muhafaza eder. Kulaklarınıza baskı uygulamak yerine nefes alabilen, hafif kulaklıkları kulaklarınızı sarar. Tek taraflı kablo size hareket serbestliği sağlar.

 

Marka ve Model : AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık
Frekans Tepkisi : 16 Hz - 22 kHz
Hassasiyet : 113 dB
Giriş Gücü : 200 mW
Empedans : 32 Ohm
Kablo Uzunluğu : 3 m
Konnektör : Sert altın kaplama 3.5 mm jack
Boyut : 220 x 110 x 235 mm
Ağırlık : 200 g
Kulaklık Çeşidi : Kapalı geri
Adaptör : Altın kaplama 1/8 ''ila 1/4'' vidalı adaptör
AKG K92 kulaklık
Firma yetkilileri Meryem Hanım ve Mustafa Bey siparişle ilgili son derece yardımcı oldular. Ürün kusursuz ve hızlı bir şekilde elimize geçti. Teşekkür ediyor ve satıcıyı tavsiye ediyoruz.
Ayşe SERİN | 16/03/2023
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sosyal Medya

PEAVEY
AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık,AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık. AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık. ürününü sitemizden 3.727,80 TL ye Kredi Kartına 6 ay vade farksız ve ücretsiz kargo ile satın alabilirsiniz. AKG K92
AKG K92 Stereo Stüdyo Kulaklık

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.